We hebben als Toerclub Ugchelen een aantal prijzen in het leven geroepen om de onderlinge competitie aan te wakkeren.

Henk Baakman Wisselbokaal

De Henk Baakman Wisselbokaal is genoemd naar de oprichter en oud-voorzitter van de club: Henk Baakman. Het is een combinatieklassement voor diegene die zich ten opzichte van het jaar daarvoor het meest heeft verbeterd in aantal kilometers en aanwezigheid tijdens clubevenementen. Henk was vele jaren actief in diverse functies binnen de club en werd, nadat hij i.v.m. zijn leeftijd i.c.m. gezondheidsredenen niet meer kon deelnemen aan de ritten van de toerclub, benoemd tot ere-lid. Henk overleed op 16 december 2008 op de leeftijd van 74 jaar.

 

 

 

 

 

 

Loec van der Horst Wisselbokaal

Het clublid dat aan de meeste clubavonden heeft deelgenomen ontvangt deze bokaal, die is vernoemd naar de eerste kledingsponsor van de toerclub. Loec was de toenmalige eigenaar van Diana Haarmode, gevestigd in het centrum van Ugchelen. Nog steeds is de startplaats van de avondritten van de toerclub vlakbij deze kapperszaak. Loec van der Horst is overleden op 6 september 1999 op de leeftijd van 53 jaar.

 

 

 

 

 

 

het Moment

Was voorheen de Pechprijs maar is sinds 2016 omgeturnd tot het Moment van het afgelopen fietsseizoen. Deze prijs wordt uitgereikt aan het lid dat is betrokken bij een belangrijke gebeurtenis in negatieve of positieve zin. Degene die de prijs het vorige seizoen heeft ontvangen bepaalt het Moment voor dit seizoen.